Please update your Flash Player to view content.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

LIMASSOL SQUASH OPEN 2018

20-21 December 2018  Men’s and Ladies

22 December - Juniors

LIMASSOL

CYPRUS

Email : v.karasava@yahoo.com



Σύνολο Επισκεπτών:1645817
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Διαιτησίας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο Διαιτησίας που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Σκουός, το διήμερο 23-24 Ιουνίου 2011. Για τον σκοπό αυτό ήρθε στην Κύπρο ο κ. Roy Gingell, διευθυντής του Τμήματος Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σκουός και εν ενεργεία διαιτητής της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο οποίος ήταν και ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου. Το σεμινάριο παρακολούθησαν πέραν των 30 ατόμων.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, αξιολογήθηκαν οι Σωτήρης Σωτηρίου, Νεόφυτος Κιρμίτσης και Λούης Λοίζου, οι οποίοι εξετάστηκαν στο θεωρητικό και πρακτικό μέρος των κανονισμών και έχουν εξασφαλίσει δίπλωμα διαιτησίας.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Σκουός, διοργάνωσε το σεμινάριο στα πλαίσια της δημιουργίας Σώματος Διαιτησίας που περιλαμβάνεται στον τετραετή σχεδιασμό της που τέθηκε σε εφαρμογή τον Σεπτέμβριο του 2010, με σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γραφείο Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κύπρου για την παραχώρηση των γηπέδων Σκουός για  την πρακτική δοκιμασία και αξιολόγηση, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την παραχώρηση της αίθουσας στο Ολυμπιακό Μέγαρο και την Ακαδημία Αθλητισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για την οικονομική βοήθεια.